Air Optix EX (3 lenzen)

 24,99

Air Optix EX maandelijkse contactlenzen van Alcon – 3 stuks – Alle topmerken contactlenzen, scherpe prijzen & snel aan huis. Geniet van betrouwbare service en tal van promoties!

EAN: 0846566663583 Categorie:

Beschrijving

Air Optix EX Contactlenzen

Air Optix EX zijn silicone-hydrogel maandlenzen met revolutionaire eigenschappen, vervaardigd door Alcon. Dankzij hun geavanceerd materiaal blijven ze langdurig comfortabel, hygiënisch en zijn ze geschikt voor mensen met een actieve levensstijl. Deze zachte contactlenzen komen in een verpakking van 3 stuks . Dankzij hun hoogwaardig ontwerp lenen deze lenzen zich tot langdurig of continue dragen.

Uitzonderlijke eigenschappen

Air Optix EX lenzen bieden ongeëvenaard comfort, flexibiliteit en vrijheid. Hun beste eigenschap is hun extreem hoge zuurstofdoorlating, 175 Dk/t, wat behoort tot de hoogste op de markt. Dankzij de gebruikte technologie, wat eigen is aan de productfamilie Air Optix, zijn deze lenzen geschikt voor langdurig dragen. Dit laat de lenzen vallen onder de categorie continue contactlenzen. Let echter wel op! Hiervoor is een bezoek aan de oogspecialist nodig aangezien deze wijze van dragen niet voor iedereen geschikt is. Deze lenzen hebben sowieso een vervangingsschema van 30 dagen, en vallen dus in eerste instantie onder de categorie van de maandlenzen.

Bestand tegen afzettingen

Air Optix EX contactlenzen bevatten Alcons gepatenteerde SmartShield technologie, niet niet enkel helpt te zorgen voor een glad lensoppervlak, maar ook bescherming biedt tegen vuile afzettingen op de lens. Het gladde oppervlak zorgt dat de lens nagenoeg geen frictie geeft tijdens het knipperen en vermits afzettingen zich moeilijk aan de lens kunnen hechten, blijven de ogen langer gezond en comfortabel.

Air Optix EX lenzen zijn tevens licht getint om makkelijk gebruikt te kunnen worden.

Met betrekking tot de zuurstofdoorlating van deze lenzen: (Dk/t) is de universale standaard voor het uitdrukken van zuurstoftransmis­sie. Het toont de zuurstofdoorlating van het materiaal (Dk) in verhouding met de dikte van de lens (t). Onze website hanteert deze formule voor ELK type lens, vermist het merendeel van de fabrikanten deze norm hanteert. De fabrikant, echter, geeft heel soms slechts de (Dk) waarde weer op hun doosje. Hoewel je op onze website dan een (Dk/t) waarde ziet die anders is dan de (Dk) waarde, toch is deze dezelfde. Dit kan makkelijk worden bewezen door de (Dk) waarde van jouw doosje te delen door de dikte van de lenzen uit jouw doosje. Let dus op dat (Dk/t) en (Dk) twee verschillende cijfers zijn, maar eenzelfde sterkte van zuurstofdoorlating aanduiden.

Prijsvergelijk Air Optix EX (3 lenzen)

Extra informatie

Fabrikant

Alcon

Type

Standaard

BC

8.4, 8.6

Dia

13.8

Verpakkingsgrootte

3 lenzen

Vervangingsschema

1 maand

Zuurstofdoorlaatbaarheid

175 Dk/t

Watergehalte

24%

Sterktebereik

-10.00 tot +6.00

Lensmateriaal

Lotrafilcon A

Langdurig of continue draagbaar

Ja

UV-filter

Nee

Productnaam

Air Optix EX

Medisch hulpmiddel

Nee