Daglenzen ideaal voor op vakantie

daglenzen op vakantie

Voor velen staan de vakanties al weer voor de deur. Of het nu gaat om de voorjaarsvakantie, zomervakantie, herfstvakantie of de wintersport… veel mensen hebben vragen over contactlenzen op vakantie.

Daglenzen zijn ideaal voor brildragers

Draag jij een bril en wil je in de vakantie eens overstappen op contactlenzen, dan zijn daglenzen ideaal. Je hoeft je geen zorgen te maken over schoonmaken en het opbergen van je lenzen. Geen gehannes met flessen vloeistof. Op het moment dat jij lenzen wilt dragen, pak je gewoon een nieuw paar contactlenzen. Voor de kosten hoef je het niet te laten, een kop koffie bestellen is vaak duurder.
Laat je wel vooraf even adviseren door een oogzorgspecialist. Die kan bepalen welke daglens het beste bij jouw ogen past en welke sterkte je moet hebben. De sterkte tussen een bril en lenzen is meestal verschillend!

Daglenzen zijn een goed alternatief voor maandlenzen of weeklenzen tijdens de vakantie

Draag jij al maandlenzen of weeklenzen? Dan zijn daglenzen een goed alternatief tijdens je vakantie. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over het meenemen van vloeistoffen op vakantie. Ook heb je geen zorgen over het schoonhouden van de lenshouder. Gewoon iedere dag een schone contactlens in. Bespreek de mogelijkheden eens met je oogzorgspecialist. Vaak zijn er speciale vakantiesets beschikbaar.

Zonnebril met daglenzen

Op vakantie wil je er natuurlijk ook altijd op je best uitzien. Niet iedereen wil veel zonnebrillen op sterkte hebben. Kies je voor daglenzen, dan kun je iedere zonnebril op zetten die je maar wilt. Je hoeft geen rekening er mee te houden dat deze dan op sterkte moet zijn.
Zo kun je de skibril op zetten als je gaat skiën, maar ook die bijpassende zonnebril bij de gele speedo. Denk ook eens aan een goede zonnebril voor het autorijden. Eigenlijk kun je iedere zonnebril dragen, als je contactlenzen draagt.

Afspraak maken voor een contactlenscontrole of een oogmeting?

Maak nu een afspraak bij een winkel bij u in de buurt voor een goede oogmeting of een contactlenscontrole. Ook als u de contactlenzen online heeft gekocht!

Maak online een afspraak voor een oogmeting bij een Pearle vestiging bij jou in de buurt !

      Geef als eerste een reactie

      Geef een reactie

      Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.