Contactlenscontrole in Amsterdam Watergraafsmeer

Christiaan Joor Optiek in Amsterdam Watergraafsmeer doet uitgebreide contactlenscontroles. Thijmen is een hele oprechte contactlensspecialist die uitgebreid de tijd neemt om niet alleen een goede contactlenscontrole uit te voeren, maar ook om je informatie te geven.

Een contactlenscontrole bij Christiaan Joor Optiek bestaat niet alleen uit het controleren van de sterkte. Thijmen kijkt verder. Hij beoordeelt de gezondheid van het oog en kijkt iedere keer weer opnieuw of de huidige contactlenzen nog steeds passen bij het oog. Niet alleen het oog verandert gedurende het leven, maar ook zijn er continue nieuwe ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen. Bij de winkel in Watergraafsmeer weet Thijmen de beste oplossingen voor jouw ogen.

Online contactlenzen gekocht, maar wel een controle?

Koop jij je contactlenzen online of bij een andere winkel? Een contactlenscontrole is altijd belangrijk. Woon je in de omgeving van Amsterdam Watergraafsmeer? Neem dan gerust contact op met Christiaan Joor Optiek, je bent van harte welkom. Thijmen controleert en adviseert, zo weet je dat je op een verantwoorde manier contactlenzen draagt.

Christiaan Joor Optiek
Middenweg 257
1098 AR Amsterdam