Air Optix Aqua (3 lenzen)

 16,95

Air Optix Aqua (3 contactlenzen) – Alle topmerken, scherpe prijzen & snel aan huis. Geniet van betrouwbare service en tal van promoties!

EAN: 0846566554539 Categorie:

Beschrijving

Air Optix Aqua

Air Optix Aqua silicone-hydrogel contactlenzen van Alcon onderscheiden zich door een hoge zuurstof doorlaatbaarheid die 5 maal hoger is dan hydrogel contactlenzen. Dit zijn maandlenzen, met de optie tot langdurig dragen. Deze verpakking bevat 3 stuks. Ook beschikbaar in pack van Air Optix Aqua 6 lenzen.

Een upgrade: AQUA

Air Optix lenzen werden verbeterd naar Air Optix Aqua en behoren tot de eerste silicone-hydrogel contactlenzen die op de markt verschenen. Het materiaal in deze lenzen is Lotrafilcon B wat de ogen beschermd tegen uitdroging en een extreme grote zuurstofdoorlating garandeert. Verder beschikken de lenzen over verbeterde bescherming tegen afzettingen dat zorgt voor schonere lenzen en een helder zicht, genaamd de Smartshield technologie.

Hoogwaardig ontwerp voor langdurig dragen

Onder normale omstandigheden zijn dit maandlenzen die je ’s avonds uitdoet en op die manier 30 dagen kan gebruiken. Maar, volgens de producent kan je de lenzen voor langere tijd of continue dragen met een maximum van 6 dagen (dag en nacht) dankzij de gebruikte technologie, wat eigen is aan de productfamilie Air Optix. Dit laat de lenzen vallen onder de categorie continue contactlenzen. Let echter wel op! Hiervoor is een bezoek aan de oogspecialist nodig aangezien deze wijze van dragen niet voor iedereen geschikt is.

Met betrekking tot de zuurstofdoorlating van deze lenzen: (Dk/t) is de universale standaard voor het uitdrukken van zuurstoftransmis­sie. Het toont de zuurstofdoorlating van het materiaal (Dk) in verhouding met de dikte van de lens (t). Onze website hanteert deze formule voor ELK type lens, vermist het merendeel van de fabrikanten deze norm hanteert. De fabrikant, echter, geeft heel soms slechts de (Dk) waarde weer op hun doosje. Hoewel je op onze website dan een (Dk/t) waarde ziet die anders is dan de (Dk) waarde, toch is deze dezelfde. Dit kan makkelijk worden bewezen door de (Dk) waarde van jouw doosje te delen door de dikte van de lenzen uit jouw doosje. Let dus op dat (Dk/t) en (Dk) twee verschillende cijfers zijn, maar eenzelfde sterkte van zuurstofdoorlating aanduiden.

Prijsvergelijk Air Optix Aqua (3 lenzen)

Extra informatie

Fabrikant

Alcon

Type

Standaard

BC

8.6

Dia

14.20

Verpakkingsgrootte

3 lenzen

Vervangingsschema

1 maand

Zuurstofdoorlaatbaarheid

138 Dk/t

Watergehalte

33%

Sterktebereik

-10.00 tot +6.00

Lensmateriaal

Lotrafilcon B

Langdurig of continue draagbaar

Ja

UV-filter

Nee

Productnaam

Air Optix Aqua

Medisch hulpmiddel

Nee